De woningmarkt en Corona

De woningmarkt verandert door het coronavirus. Sinds de uitbraak zien we dat er steeds meer mensen zoeken naar een huis met een extra kamer. Corona en het thuiswerken heeft duidelijk gevolgen in de woningmarkt. Ruimte voor jezelf, ruimte voor de kinderen en ruimte voor elkaar zijn belangrijker dan ooit. Maar er is gelijk een volgend probleem: de krappe woningmarkt.

De woningmarkt verschuift

Sinds het begin van corona is er een duidelijke verschuiving op de woningmarkt. Mensen zoeken vaker naar een huis in Oost Nederland in plaats van West Nederland. Echter het is echt niet zo dat de hele Randstad leegloopt, maar we zien wel een toenemende groep die bereid is verder van de randstad af te wonen. Amersfoort is het middelpunt van Nederland, met één van de allerbeste NS stations met Amersfoort Centraal en een goed netwerk van snelwegen. 

Ik ben benieuwd wat de toekomst brengt, er lijken iedere week meer woningzoekers te kopen die naar Amersfoort willen verhuizen en er zijn veel verschillende wijken in Amersfoort.

We zien een duidelijke stijging van de wensen voor het aantal kamers, de werkkamer in huis is helemaal terug. Ruimte voor de kinderen voor het thuisonderwijs en ruimte om thuis te werken lijken essentieel te worden. Tijdelijk of niet? We gaan allemaal ons huis opnieuw waarderen!

De woningmarkt en corona, hoe gaan wij daar mee om?

Net als iedereen merken ook makelaars de gevolgen van het Corona virus. Mogen makelaars gewoon werken? Ja dat mag, maar uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Daarom hebben wij onze werkwijze aangescherpt. Bij Makelaarshuis Klein Hofmeijer heeft het welzijn en de gezondheid van onze medewerkers, opdrachtgevers en relaties de hoogste prioriteit. Daarnaast proberen we in deze tijd ons serviceniveau op niveau te houden.

Uw huis kopen of verkopen tijdens corona?

U kunt ons gewoon bereiken per telefoon, mail of via de website en wij leveren, zoals u van ons gewend bent, net dat stapje meer, beter bereikbaar zijn, persoonlijke service leveren, adviseren op maat en beter op de hoogte zijn.

Bent u benieuwd wat Makelaarshuis Klein Hofmeijer voor u kan betekenen? Laat uw naam en nummer achter, en wij bellen u terug.

NIEUWE BLOG ARTIKELEN

Verkoopmakelaar

Elke persoon en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, uw woonsituatie, en uw woonwensen voor uw nieuwe huis.
» Verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Wij zijn Thuis in Amersfoort. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis!
» Aankoopmakelaar

Interesse?

Benieuwd wat Makelaarshuis Klein Hofmeijer voor u kan betekenen? Laat uw naam en nummer achter, en wij bellen u terug.

Contact via website