Liefde op het eerste gezicht!

Een huis kopen is eigenlijk niets anders dan de liefde. Het draait allemaal om de juiste match. Je gaat kijken bij een aantal woningen, maar eigenlijk zit de ware er nog niet echt tussen. Ondertussen leer je de woningmarkt wat beter kennen, en daar is hij, of zij dan!

Wanneer je niet meer verwacht had dat het zou komen, of juist sneller dan verwacht; precies het huis waar je naar op zoek bent. Alles klopt, het uiterlijk en misschien nog wel belangrijker, het innerlijk! Het houdt je zelfs dag en nacht bezig. Je bent misschien al bezig om over de toekomst te fantaseren.

Maakt liefde blind? Geldt dat ook voor woningen? In sommige gevallen is het antwoord: Ja zeker! En hoe moeilijk is dat. Staar je vooral niet blind op alle voordelen van de woning, maar weeg ook zeker de nadelen af.

Is de prijs wel goed? Zijn er bouwkundige gebreken? Heeft dit huis wel echt alles wat ik wil? Probeer vooral rationele beslissingen te maken, maar hoe kun je dit het beste doen? Een aankoopmakelaar denkt met je mee en denkt mede 7 jaar vooruit. Is deze aankoop goed voor nu maar is deze aankoop ook goed voor over 4 jaar? Of moet je dan een andere liefde zoeken? Hebben jullie wel dezelfde toekomst samen?

Je kunt je vaak genoeg afvragen of een aankoopmakelaar wel nodig is. De kracht van een aankoopmakelaar is juist om met een neutrale blik naar de woning te kijken. En natuurlijk weet hij de wensen van de klant. Maar juist, als je helemaal verliefd bent op een woning, kan een aankoopmakelaar ervoor zorgen dat je met beide benen op de grond blijft staan, en een goede deal sluit voor een perfect nieuw thuis.

Vervolgens kun je je bezighouden met alle leuke voorbereidingen tot aan het moment van de verhuizing, want een aankoopmakelaar neemt alle zorgen uit handen!

Eenmaal gesetteld zullen jullie zeker de wittebroodsweken overleven.
Als dat geen echte liefde is!

NIEUWE BLOG ARTIKELEN

Verkoopmakelaar

Elke persoon en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, uw woonsituatie, en uw woonwensen voor uw nieuwe huis.
» Verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Wij zijn Thuis in Amersfoort. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis!
» Aankoopmakelaar

Interesse?

Benieuwd wat Makelaarshuis Klein Hofmeijer voor u kan betekenen? Laat uw naam en nummer achter, en wij bellen u terug.

Contact via website

Makelaarshuis Klein Hofmeijer

Daltonstraat 38
3817 VB Amersfoort
woningen@mhkh.nl

033 30 12 605

footerlogos

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen