ONZE DIENSTEN

Wij kennen de markt, de stad en de wijken. U zoekt een huis in Amersfoort? Wij zijn Thuis in Amersfoort. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis »

Verkoopmakelaar

Elke persoon en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, uw woonsituatie, en uw woonwensen voor uw nieuwe huis.

Aankoopmakelaar

Wij zijn Thuis in Amersfoort. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis!

Wat is mijn huis waard?

Een vrijblijvende taxatie geeft u een duidelijk beeld en helpt u bij het maken van de juiste beslissing. Ook ’s avonds en op zaterdag mogelijk.

Taxaties

Snel een taxatierapport nodig? Wij taxeren tegen scherpe tarieven. Wij zijn Vastgoedcert en NWWI gecertificeerd;

Hypotheken

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke beslissing. Het bepaalt immers of je lekker kunt leven. In goede tijden, maar ook in onverhoopt mindere. Onze Erkend Hypotheekadviseurs geven je advies en denken met je mee.

Verzekeringen

Bij een onbezorgde toekomst horen ook goede verzekeringen die uitkeren bij bijvoorbeeld ziekte, schade of diefstal. Onze assurantieadviseurs helpen je bij de keuze van de juiste polis. In heldere taal.

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Wij helpen u bij het zoeken naar de juiste woning. Schrijf u nu gratis in als zoeker en ontvang het nieuwe aanbod voordat het op Funda verschijnt.

Thuis in Amersfoort

Wij kennen de markt, de stad en de wijken. U zoekt een huis in Amersfoort? Wij zijn Thuis in Amersfoort.

Interesse?

Benieuwd wat Makelaarshuis Klein Hofmeijer voor u kan betekenen? Laat uw naam en nummer achter, en wij bellen u terug.