VRIJBLIJVENDE TAXATIE

Wilt u uw weten wat uw huis waard is? Met de vrijblijvende taxatie van Makelaarshuis Klein Hofmeijer krijgt u inzicht hoe u er voor staat. Daarnaast kunnen wij u uitstekend adviseren of u uw woning wel of niet nu moet verkopen.

Stappenplan waardebepaling

U overweegt om u woning te verkopen? Maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Eerst kopen, eerst verkopen? Wat is verstandig? Wij doorlopen met u graag het proces. Met de vrijblijvende taxatie bepalen wij voor u de waarde van uw woning en bekijken wat in uw situatie het beste stappenplan is. Verkopen is maatwerk. Wij maken een verkoopplan voor u op maat op basis van de vrijblijvende taxatie.

De vrijblijvende taxatie van uw woning is een goede inschatting van de verkoopprijs in de huidige markt. Bij deze vrijblijvende taxatie voorzien wij u van de nodige tips en adviezen die het u makkelijk maken om de juiste keuze voor de verkoop te maken.

Makelaarshuis Klein Hofmeijer

Makelaarshuis Klein Hofmeijer is een echt Amersfoorts Makelaarskantoor. Wij zijn Thuis in Amersfoort en denken met u mee over wat voor u belangrijk is. De locatie is meer dan één perceel, één straat, één wijk. Uw toekomstplannen, woon- werkverkeer, benodigde voorzieningen, smaak en levensstijl; wij denken met u mee bij de aankoop en bij de verkoop. Bij ons bent u er van verzekerd dat een potentiële koper ook de informatie krijgt die hij nodig heeft.

Contact

Wilt u meer weten over de vrijblijvende taxatie? Vul uw gegevens hieronder in en wij voorzien u graag van meer informatie. Daarnaast kunt u ook contact opnemen via 033 – 30 12 605 of mail mail naar woningen@mhkh.nl

Verkoopmakelaar

Elke persoon en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, uw woonsituatie, en uw woonwensen voor uw nieuwe huis.
» Verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Wij zijn Thuis in Amersfoort. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis!
» Aankoopmakelaar

Interesse?

Benieuwd wat Makelaarshuis Klein Hofmeijer voor u kan betekenen? Laat uw naam en nummer achter, en wij bellen u terug.

Contact via website