GRATIS WAARDEBEPALING

De gratis waardebepaling van Makelaarshuis Klein Hofmeijer is er om u een inzicht te geven hoe u er voor staat en u te adviseren of u uw woning wel of niet nu moet verkopen.

U overweegt om u woning te verkopen? Maar u heeft geen idee waar u moet beginnen? Eerst kopen, eerst verkopen? Wat is verstandig? Wij doorlopen met u graag het proces, bepalen voor u de waarde van uw woning en bekijken wat in uw situatie het beste stappenplan is. Verkopen is maatwerk. Wij maken een verkoopplan voor u op maat.

Een waardebepaling van uw woning is een inschatting van de verkoopprijs in de huidige markt. Bij een waardebepaling voorzien wij u van de nodige tips en adviezen die het u makkelijk maken om de juiste keuze voor de verkoop te maken.

Bel nu voor een afspraak!

Verkoopmakelaar

Elke persoon en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, uw woonsituatie, en uw woonwensen voor uw nieuwe huis.
» Verkoopmakelaar

Aankoopmakelaar

Wij zijn Thuis in Amersfoort. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis!
» Aankoopmakelaar