Verkoopmakelaar Amersfoort

Elk huis en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over de verkoop van uw huis.

Zoekt u een verkoopmakelaar in Amersfoort?

Kwaliteit leveren: alle verkoopmakelaars zeggen het, slechts weinigen maken het waar. Bij Makelaarshuis Klein Hofmeijer uit Amersfoort is het zeker geen loze belofte. De hoogste kwaliteit kenmerkt onze dienstverlening en maakt ons bijzonder! Ons werk gaat niet over stenen maar over mensen en hun woonwensen. Wij realiseren ons heel goed dat dit een grote verantwoordelijkheid is als u een verkoopmakelaar zoekt in Amersfoort en omstreken.

Maatwerk en kwaliteit

Voor uw persoonlijke woonwensen telt alleen maatwerk en kwaliteit. Daarom nemen wij, als verkoopmakelaar, alle zorgen uit handen. Kiest u voor Makelaarshuis Klein Hofmeijer, dan kiest u voor een NVM- en Vastgoedcert-gecertificeerde verkoopmakelaar die 100% thuis is in Amersfoort. Waar het hele team u kent en uw vaste contactpersoon een professional is die doet wat hij of zij belooft. Natuurlijk maken wij gebruik van de nieuwste technieken, in samenwerking met de beste partners. Makelaarshuis Klein Hofmeijer is de verkoopmakelaar van Amersfoort.

Persoonlijk stappenplan met uw verkoopmakelaar

Elke persoon en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, uw woonsituatie, en uw woonwensen voor uw nieuwe huis. Na de kennismaking en ons eerste gesprek kunnen wij voor u een verkoopadvies, een aankoopadvies en een waardebepaling maken. Dit advies is voor u op maat gemaakt en voorziet u van alle wenselijke informatie voor uw verkoopproces.

Geselecteerde partners

Je kunt nog zo’n goede verkoopmakelaar zijn. Zonder het juiste team van specialisten kom je niet ver. Fotografen, stylisten, social-mediaexperts, tekstschrijvers, DTP-ers, marketingexperts, bouwkundigen en architecten. Bij Makelaarshuis Klein Hofmeijer hebben we onze partners uit de regio Amersfoort de afgelopen jaren zorgvuldig voor u geselecteerd. Uw huis verkopen met een verkoopmakelaar? Bij Makelaarshuis Klein Hofmeijer staat er een echt Amersfoorts topteam voor u klaar.

Daarom Makelaarshuis Klein Hofmeijer

  • De verkoopmakelaar van Amersfoort
  • Eén vast contactpersoon bij uw dossier
  • Een full-service makelaarskantoor
  • We zijn thuis in Amersfoort
  • Wij stellen uw belang altijd voorop
  • Van elk dossier maken wij maatwerk
  • Wij zijn lid van de NVM en Vastgoedcert gecertificeerd

Aankoopmakelaar

Wij zijn Thuis in Amersfoort. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis!
» Aankoopmakelaar

Interesse?

Benieuwd wat Makelaarshuis Klein Hofmeijer voor u kan betekenen? Laat uw naam en nummer achter, en wij bellen u terug.

Contact via website