VERKOOPMAKELAAR

Kwaliteit leveren: alle verkoopmakelaars zeggen het, slechts weinigen maken het waar. Bij Makelaarshuis Klein Hofmeijer is het zeker geen loze belofte. De hoogste kwaliteit kenmerkt onze dienstverlening en maakt ons bijzonder! Ons werk gaat niet over stenen maar over mensen en hun woonwensen. Wij realiseren ons heel goed dat dit een grote verantwoordelijkheid is.

Maatwerk en kwaliteit
Voor uw persoonlijke woonwensen telt alleen maatwerk en kwaliteit. Daarom nemen wij alle zorgen uit handen. Kiest u voor Makelaarshuis Klein Hofmeijer, dan kiest u voor een NVM- en Vastgoedcert-gecertificeerde verkoopmakelaar die 100% thuis is in Amersfoort. Waar het hele team u kent en uw vaste contactpersoon een professional is die doet wat hij of zij belooft. Natuurlijk maken wij gebruik van de nieuwste technieken, in samenwerking met de beste partners.

Persoonlijk verkoopplan
Elke persoon en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, uw woonsituatie, en uw woonwensen voor uw nieuwe huis. Na de kennismaking en ons eerste gesprek kunnen wij voor u een verkoopadvies, een aankoopadvies en een waardebepaling maken. Dit advies is op voor u op maat gemaakt en voorziet u van alle wenselijke informatie voor uw verkoopproces.

Geselecteerde partners
Je kunt nog zo’n goede verkoopmakelaar zijn. Zonder het juiste team van specialisten kom je niet ver. Fotografen, stylisten, social-mediaexperts, tekstschrijvers, bouwkundigen en architecten. Bij Makelaarshuis Klein Hofmeijer hebben we onze partners de afgelopen jaren zorgvuldig voor u geselecteerd. Een huis kopen of verkopen? Bij Makelaarshuis Klein Hofmeijer staat er een echt Amersfoorts topteam voor u klaar.

Aankoopmakelaar

Wij zijn Thuis in Amersfoort. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis!
» Aankoopmakelaar