Makelaar Leusden

Wij vinden het huis dat bij u past! (en verkopen de oude)

U zoekt een huis in Leusden? Wij kennen de markt, het dorp en de wijken. Wij zijn Thuis in Leusden. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden het huis dat bij u past en verkopen de oude.

Makelaarshuis Klein Hofmeijer vindt het huis dat bij u past. Dit doen we door het leveren van échte kwaliteit, goede service en hoogwaardige dienstverlening. Wij nemen, als makelaar, alle zorgen uit handen tijdens de aankoop of verkoop van uw huis in Leusden, en begeleiden u door het hele traject. Met persoonlijk contact en in samenwerking met de beste partners die net als wij het verschil maken.

Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen als full-service makelaar in Leusden.

Makelaar Leusden

Voor uw persoonlijke woonwensen telt alleen maatwerk en kwaliteit. Bij Makelaarshuis Klein Hofmeijer staat er een echt Leusdens en Amersfoorts topteam voor u klaar.

Daarom Makelaarshuis Klein Hofmeijer:

  • De makelaar van Leusden
  • Eén vast contactpersoon bij uw dossier
  • Een full-service makelaarskantoor
  • We zijn thuis in Leusden
  • Wij stellen uw belang altijd voorop
  • Van elk dossier maken wij maatwerk
  • Wij zijn lid van de NVM en Vastgoedcert gecertificeerd

Verkoopmakelaar

Elke persoon en elke situatie is anders. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over uw wensen, uw woonsituatie, en uw woonwensen voor uw nieuwe huis.

Aankoopmakelaar

Wij zijn Thuis in Leusden. Een makelaar die aan uw kant staat en de markt uitstekend kent. Met oog voor uw wensen en ideeën. Wij vinden uw ideale huis!

Wat is mijn huis waard?

Een gratis waardebepaling geeft u een duidelijk beeld en helpt u bij het maken van de juiste beslissing. Ook ’s avonds en op zaterdag mogelijk.

Taxaties

Snel een taxatierapport nodig? Wij taxeren tegen scherpe tarieven. Wij zijn Vastgoedcert en NWWI gecertificeerd;

Ontvang als eerste het nieuwe aanbod

Wij helpen u bij het zoeken naar de juiste woning. Schrijf u nu gratis in als zoeker en ontvang het nieuwe aanbod voordat het op Funda verschijnt.

Thuis in Leusden

Wij kennen de markt, het dorp en de wijken. U zoekt een huis in Leusden? Wij zijn Thuis in Leusden.

Interesse?

Benieuwd wat Makelaarshuis Klein Hofmeijer voor u kan betekenen in Leusden? Laat uw naam en nummer achter, en wij bellen u terug.