OVER ONS

Makelaarshuis Klein Hofmeijer is een echt Amersfoorts Makelaarskantoor. Ontstaan uit de gedachte het beter te willen doen. Net dat stapje meer leveren, beter bereikbaar zijn, persoonlijke service leveren, adviseren op maat en beter op de hoogte zijn. Alles natuurlijk vanuit de visie dat deze dienstverlening beter aansluit op uw wensen.  In 2013 is Martijn Klein Hofmeijer gestart met het Makelaarshuis in Amersfoort. Hij is al zijn hele leven woonachtig in de Keistad en heeft ervaring opgedaan bij diverse makelaarskantoren in de omgeving. Een eigen kantoor met een eigen visie is nu een logische volgende stap. In dit makelaarshuis bent u verzekerd van persoonlijke aandacht. Onze aanpak is gebaseerd op vertrouwen, er is volledige transparantie en onze manier van zaken doen is degelijk en modern. We zijn ervan overtuigd dat in deze tijd de combinatie van social media naast de traditionele promotiemiddelen als funda de basis voor succes vormen.

Het team

Martijn Klein Hofmeijer RMT
Eigenaar
Makelaar-Taxateur

Martijn is in 2013 gestart met dit kantoor. “Het moet leuk zijn, het moet goed zijn en er mag geen enkele twijfel over de kwaliteit zijn”, is het motto. “Elke dag opnieuw alles voor de klant”. 

Ilona Ouwehand
Register Makelaar-Taxateur

Ilona werkt inmiddels alweer ruim 4 jaar bij ons bedrijf, inmiddels beëdigd register makelaar en taxateur. Ilona wil écht het verschil maken voor de klant en zorgt dat alles op tijd en in orde is.

Dionne Tessels
Kandidaat Makelaar

Dionne werkt sinds 2017 bij ons en is inmiddels Kandidaat Makelaar. Ze is sociaal en gedreven en helpt de klanten met veel plezier.

Imro van der Wiel
Commercieel medewerker binnendienst

Imro werkt sinds 2020 bij ons op kantoor. Hij wil graag doorgroeien in het vak. Imro is klantgericht, perfectionistisch en ambitieus.

Daarom Makelaarshuis Klein Hofmeijer

  • De makelaar van Amersfoort
  • Eén vast contactpersoon bij uw dossier
  • Een full-service makelaarskantoor
  • We zijn thuis in Amersfoort
  • Wij stellen uw belang altijd voorop
  • Van elk dossier maken wij maatwerk
  • Wij zijn lid van de NVM en Vastgoedcert gecertificeerd

Amersfoort is een stad die veel te bieden heeft. Wij zijn Thuis in Amersfoort en denken met u mee over wat voor u belangrijk is. De locatie is meer dan één perceel, één straat, één wijk. Uw toekomstplannen, woon- werkverkeer, benodigde voorzieningen, smaak en levensstijl; wij denken met u mee bij de aankoop en bij de verkoop. Bij ons bent u er van verzekerd dat een potentiële koper ook de informatie krijgt die hij nodig heeft.

Een huis kopen is een belangrijke beslissing, een grote beslissing, maar vooral toch ook een leuke beslissing. Wij willen u het plezier geven bij het maken van deze leuke keuze, wij zorgen voor de juridische afhandeling en behoeden u voor de gevaren in de woningmarkt. Zodat u ook lang blij bent met uw keuze.

Wij willen kwaliteit bieden en u ‘ontzorgen’. Wij werken samen met architecten, stylisten, fotografen, bouwkundigen en notarissen om het verkoopproces voor u zo goed mogelijk te laten verlopen.

Interesse?

Benieuwd wat Makelaarshuis Klein Hofmeijer voor u kan betekenen? Laat uw naam en nummer achter, en wij bellen u terug.

Contact via website