Amperestraat 18

€ 409.000,- k.k

Algemeen

Wilt u wonen op een steenworp afstand van

Begane grond

U komt binnen in de hal met toilet, trapopgang, trapkast en toegangsdeur naar de woonkamer. De entree heeft een mooie Terazzovloer en paneeldeuren. U komt binnen via de keuken. De keuken is uitgebouwd naar achteren en biedt u veel werkruimte. De keuken heeft een Terazzo keukenbald, 6 pits gasfornuis met grote oven en koelkast beide van Smeg. Tevens is de keuken voorzien van een gezellig barretje met betonnen blad. Achter de keuken treft u de open bijkeuken met opstelling wasmachine en droger. De woonkamer loopt aan de achterzijde breed uit, hierdoor geeft het een extra gevoel van ruimte. De woonkamer is tuingericht en biedt u aan de voorzijde een rustig straatbeeld en aan de achterzijde middels openslaande deuren toegang naar de zonnige achtertuin.

Eerste etage

U komt boven op de overloop. Door de kleine ronding en het zijraam is dit praktisch ingedeeld met vier deuren zonder dat dit gelijk heel beknellend aanvoelt. Vanuit de overloop heeft u toegang naar de drie slaapkamers van respectievelijk 14 m2, 6,27 m2 en 8,68 m2 groot, alsmede de badkamer van 5 m2. De slaapkamers zijn eenieder goed bruikbaar en sfeervol. Waarbij de beide slaapkamers aan de achterzijde toegang hebben tot het balkon. Het balkon loopt over de gehele achtergevel en deels langs de zijgevel van de woning. De slaapkamers zijn uitermate netjes afgewerkt en van de originele houten vloer is een mooi afwerkvloer gemaakt. De badkamer is praktisch ingedeeld. De douchehoek is groot en biedt veel ruimte. Daarnaast is de badkamer uitgerust met een wastafel

Tweede etage

Open zolderverdieping met veel bergruimte achter de knieschotten. Door de nokhoogte van ruim 3 meter hoog oogt de zolderverdieping heerlijk ruim. De zolder is voorzien van 2 dakramen waardoor ook hier een slaapkamer is te realiseren.

Tuin

De tuin is gelegen op het noorden, echter door de (relatief lage) omliggende bebouwing komt er veel licht en daarmee ook veel zon in de woning binnen. De woning heeft van 's ochtends vroeg tot zonsondergang direct zonlicht in de tuin en in de woonkamer. Een licht huis met een zonnige tuin!! Achter in de tuin treft u de vrijstaande stenen garage en aangebouwd aan de bijkeuken een berging. Er is daarmee meer dan genoeg opslagruimte bij de woning aanwezig. Zowel de voor als achtertuin zijn voorzien van een waterkraan.

Kenmerken

Aanvaarding in overleg
Bouwvorm Bestaande bouw
Soort woning Woonhuis
Status Beschikbaar
Bouwjaar 1932
Aantal Kamers 5
Inhoud 379 m3
Gebruiksoppervlakte 97 m2
Buitenruimte 15 m2
Perceel 150 m2

Toegevoegde waarde

  • Keurig afgewerkte woning
  • 4 slaapkamers
  • Voor en zonnige achtertuin
  • Garage
  • Perfecte locatie ten opzichte van voorzieningen
  • Amersfoort CS op 5 minuten fietsenafstand
  • Snelwegen in 5 minuten bereikbaar
  • Gelegen op 3 minuten lopen van bosgebied Nimmerdor en Den Treek