Korte Bergstraat 16

€ 2.100,- per maand

Begane grond

Je komt binnen in de algemene entree. Gelijk aan je rechterhand bevindt zich de deur naar de eerste studio, deze wordt gekenmerkt door een grote en luxe keuken met ruime koelkast, combimagnetron, inductiekookplaat en afzuigkap. De studio van 33m2 is volledig voorzien van een laminaatvloer en er zijn openslaande deuren naar de gezamenlijke tuin. Verderop in de gang zijn twee aparte toiletten, alsmede de opgang naar de eerste verdieping en de deur naar de kelder. Aan het einde van de gang is de deur naar tweede ruimte van de begane grond. Deze kamer van bijna 9m2 kan gebruikt worden als slaapkamer, kantoorruimte of berging.

Eerste verdieping

Aangekomen op de overloop van de eerste verdieping heb je aan de rechterkant direct de gedeelde badkamer. In de badkamer is de wasmachine aansluiting, er is een ruime douche, wastafelmeubel en spiegel. Op de overloop is eveneens de deur van de tweede studio. Deze studio is 35m2 groot en is voorzien van vloerbedekking. Er is een kleinere keuken met inductiekookplaat en afzuigkap.

Tweede verdieping

Via de met vloerbedekking beklede trap kom je op de bovenste woonlaag. Op de overloop is een keuken geplaatst met inductiekookplaat en afzuigkap, deze is dus afgescheiden van het woongedeelte. De studio is ruim 30m2 en L-vormig waardoor deze goed is in te delen.

Kenmerken

Aanvaarding in overleg
Bouwvorm Bestaande bouw
Soort woning Woonhuis
Status Beschikbaar
Bouwjaar 1910
Aantal Kamers 3
Inhoud 390 m3
Gebruiksoppervlakte 140 m2
Buitenruimte m2
Perceel 117 m2

Toegevoegde waarde