Kapelweg 181

€ 159.500,- k.k

Algemeen

In een rustige omgeving nabij alle voorzieningen is dit bijzondere tweekamer hoekappartement gelegen. Het betreft een voormalige schoonheidssalon welke met wat kleine aanpassingen om te zetten is tot een heerlijk tweekamerappartement. Het appartement is gelegen in het geliefde Bergkwartier, direct grenzend aan het bos Klein Zwiterserland en vlakbij Nimmerdor en het mooie natuurgebied Den Treek, zeer geliefd bij sporters, wandelaars of andere natuurliefhebbers. Daarnaast is het appartement zeer gunstig gelegen ten opzichte van alle voorzieningen. Het complete winkelaanbod van de Leusderweg en het NS- station zijn op loopafstand. De binnenstad van Amersfoort is op 10 minuten fietsen gelegen. Ten slotte liggen diverse uitvalswegen op enkele minuten afstand.

Indeling

Entree, hal met toiletruimte en toegang tot de wachtruimte. De wachtruimte kan in een woonsituatie ingericht worden als ruime kastenkamer of garderoberuimte. Via deze ruimte komt u in de keuken. De ruime leefkeuken heeft een eenvoudig keukenblok en veel mogelijkheden voor het plaatsen van een eettafel en het creëren van een sfeervolle zithoek. Achter in de keuken is een ruimte voor het maken van een badkamer met douche en wastafelmeubel. Via de leefkeuken komt u in de behandelkamer. Deze is zeer ruim en uitermate geschikt om een ruime slaapkamer te maken en een grote kastenwand. Eventueel is hier een tweede hal te maken zodat u via de zij ingang ook prettig naar binnen kunt.

Zoals u in de 2 plattegronden kunt zien, zijn er diverse indelingsopties mogelijk voor dit appartement. Om de salon als woonruimte te kunnen gebruiken dient de nieuwe eigenaar de bestemming te laten wijzigen bij de gemeente. Hiervoor dient een omgevingsvergunning aangevraagd te worden. In het bestemmingsplan is de locatie aangewezen als wonen met mogelijkheid tot kleinschalige bedrijvigheid. Het aanpassen van de bestemming past dus in het bestemmingsplan. De gemeente heeft reeds te kennen gegeven mee te werken aan de wijziging. De ruimtes zijn echt multifunctioneel en aan te passen aan uw eigen wensen. Na verbouwing is het een enorm licht en lekker appartement. Ideaal voor de starter in de huidige markt.

Kenmerken

Aanvaarding in overleg
Bouwvorm Bestaande bouw
Soort woning Appartement
Status Beschikbaar
Bouwjaar 1953
Aantal Kamers 2
Inhoud 170 m3
Gebruiksoppervlakte 47 m2
Oppervlakte tuin m2
Perceel m2

Toegevoegde waarde

  • mogelijkheid tot het creëren van een sfeervol tweekamerappartement
  • ruime slaapkamer
  • geheel naar smaak in te delen
  • groene omgeving
  • alle voorzieningen binnen handbereik
  • Veel eigen inbreng voor een starter
  • Naar eigen inzicht af te werken en in te richten
  • Ruime parkeermogelijkheden bij het complex
  • Bushalte voor de deur