Leusderweg 292

€ 689.000,- k.k

Algemeen

Aan de rand van het Leusderkwartier mogen wij u deze riante twee onder één kapwoning aanbieden met een groot bijgebouw/garage. De woning is gelegen op een fraaie locatie, vrij uitzicht, alle wenselijk voorzieningen zijn in de directe omgeving te vinden en een uitstekend onderhouden woonhuis. Voorzieningen

Begane grond

Entree met vestibule, trapopgang, kelder en toilet. Vanuit de gang heeft u toegang naar de woonkamer. De woonkamer is ruim met een lengte van maar liefst 9.50 meter. Door de vele raampartijen, voor en achter maar ook in de zijgevel komt er enorm veel licht de woning binnen. U heeft het grootste gedeelte van de dag direct zonlicht in uw woonkamer, ook in de winter. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang naar de ruime achtertuin door de openslaande deuren. Aan de achterzijde is de keuken uitgebouwd naar achteren en is de berging opgebouwd tot een bijkeuken. De keuken is ruim en licht en is voorzien van een nette afwerking, verder is de keuken voorzien van alle wenselijke inbouwapparatuur en is 3 jaar oud. Door middel van een loopdeur komt u in de bijkeuken met opstelling wasmachine.

In de achtertuin is een bijgebouw gebouwd van maar liefst 8.00 meter bij 3.80 meter. Gebouwd in spouw en goed bruikbaar als tuinhuis, opslag, garage, praktijkruimte, tiny house (zorg) of als hobbykamer/werkplaats. De ruimte is verwarmd middels een gaskachel en heeft een aansluiting voor water en elektra. U kunt hier echt alles mee doen wat u wilt.

Tuin

De achtertuin is groot en gunstig op de zon gelegen, weliswaar het oosten, maar door de diepte van de tuin kunt u hier de hele dag van de zon genieten. De zon gaat langs de woning onder, hierdoor kunt nog tot laat van de zon genieten.

Eerste verdieping

Bovenhal met toegang naar de drie slaapkamers van 4 m2, 12 m2 en 17 m2. De grote slaapkamer achter (ouderslaapkamer) heeft de beschikking over een inbouwkast (onder de trap) en een balkon. De slaapkamer aan de voorzijde heeft de andere kant van deze inbouwkast in gebruik. Aan de achterzijde is de kamer van 6 m2 omgebouwd tot badkamer. De badkamer is uitgevoerd in een lichte kleurstelling en is voorzien een wastafel met badmeubel, tweede toilet en een ligbad met douchegelegenheid.

Tweede verdieping

Op deze verdieping merkt u misschien pas hoeveel ruimte er in dit huis zit. Door de hoge nokhoogte van de woning heeft u hier 2 grote slaapkamers en een badkamer, en daarnaast nog de toegang tot de vliering. De tweede verdieping is in dit huis geen zolder maar een echte verdieping. De slaapkamers zijn ruim, licht en de kap is volledig geïsoleerd. Aan de voor- en aan de achterzijde is de woning uitgerust met een royale dakkapel wat zorgt voor nog meer ruimte. Via de overloop betreedt u de tweede badkamer. De badkamer is voorzien van een douchehoek en van een wastafel.

Kenmerken

Aanvaarding in overleg
Bouwvorm Bestaande bouw
Soort woning Woonhuis
Status Verkocht onder voorbehoud
Bouwjaar 1934
Aantal Kamers 6
Inhoud 564 m3
Gebruiksoppervlakte 150 m2
Oppervlakte tuin 157 m2
Perceel 372 m2

Toegevoegde waarde

  • 4 grote slaapkamers 1 kleine slaapkamer + bijgebouw
  • 2 badkamers
  • Groot en licht woonhuis
  • Goed onderhouden woonhuis
  • Uitstekende gelegen ten opzichte van alle wenselijke voorzieningen
  • MULTIFUNCTIONEEL BIJGEBOUW
  • Ruime en zonnige tuin
  • Het grotere type woning wat er uit de jaren dertig te vinden is.