Berkelstraat 59

€ 389.500,- k.k

Algemeen

Op één van de mooiste plekjes in het Soesterkwartier mogen wij u deze goed onderhouden hoekwoning aanbieden. De woning is gelegen op de hoek van de Spaarnestraat en de Berkelstraat. Het Soesterkwartier is gelegen op loopafstand van de historische binnenstad van Amersfoort. Aan de rand van de wijk treft u het Eemplein met toegang naar de binnenstad bij de historische Koppelpoort. In het Soesterkwartier treft u een ruim winkelaanbod van dagelijkse voorzieningen aan de Noorderwierweg en de entree van het centraal station aan de noordzijde geeft u de mogelijkheid om binnen 5 minuten in de trein te zitten. De woning is gelegen direct naast uitvalswegen, scholen, sportvoorzieningen en de binnenstad van Amersfoort.

Begane grond

U komt binnen in de hal, met trapopgang, toilet en entree naar de woonkamer. De woonkamer is ruim licht en omgeven met ramen. De erkers aan de voorzijde, raampartijen in de zijgevel en de openslaande deuren naar de tuin maken dit tot een uiterst aangename leefruimte. Vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de keuken. De keuken is gesitueerd in de uitbouw aan de achterzijde. De keuken is uitgevoerd in een lichte kleurstelling met diverse inbouwapparatuur te weten

Eerste etage

U komt boven op de overloop. Hiervandaan heeft u toegang tot de beide slaapkamers. De grote slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning, is 14 m2 groot en beschikt over een inbouwkast. De slaapkamer aan de voorzijde is groot 11 m2 en voorzien van een inbouwkast. Tussen de beide slaapkamers op de eerste verdieping treft u de trapopgang naar de zolderverdieping.

Tweede etage

Naast de voorzolder heeft u hier een grote zolderkamer. Veel woningen in de omgeving hebben op zolder een dakopbouw geplaatst, hierdoor is het goed mogelijk om deze zolder te verbouwen tot twee goede slaapkamers.

Tuin

De zonnige tuin is gelegen rondom het woonhuis en biedt u veel ruimte. Door de zijtuin er meer bij te betrekken kunt u hier optimaal van zon en schaduw genieten. De tuin is keurig aangelegd en goed verzorgd. Aan de achterzijde van de tuin is de garage/berging gebouwd. De ruimte is goed geschikt als grote berging of voor een kleine auto.

Kenmerken

Aanvaarding in overleg
Bouwvorm Bestaande bouw
Soort woning Woonhuis
Status Beschikbaar
Bouwjaar 1935
Aantal Kamers 4
Inhoud 343 m3
Gebruiksoppervlakte 93 m2
Oppervlakte tuin 67 m2
Perceel 207 m2

Toegevoegde waarde

  • Sfeervol hoekhuis op een mooie locatie
  • Gelegen op loopafstand van de binnenstad
  • Parkeren op eigen terrein en garage
  • Goed onderhouden woonhuis
  • Woonoppervlakte 93 m2
  • Inhoud 343 m3
  • Perceel 207 m2